Bliv bestyrelseskandidat

Parat til bestyrelsesarbejde?

Boardmember søger kvalificerede og kompetente bestyrelseskandidater, der kan være med til at udvikle virksomheder gennem et godt bestyrelsesarbejde, hvor der skabes vækst og konkurrenceevne. Måske er du en af dem. Vi glæder os til at hilse på dig!

Vi har både brug for kandidater med brede erfaringer og kandidater med specialiseret viden, og dem midt imellem. Mange virksomheder efterspørger bestyrelsesmedlemmer med særlige kompetencer. Det kan være erfaring med digitalisering, salg og markedsføring, internationalisering, etc.

Boardmembers bestyrelseskandidater er kvinder, mænd, unge, modne, danske, udenlandske, etc.

Hos Boardmember er vi grundige med vores screening. Vi lægger afgørende vægt på, at vores kandidater har forretningsmæssig viden og forståelse. Når du optræder i vores profilbank, er det fordi du er kompetent og professionel. Vi udfører grundige interviews med samtlige kandidater for at være sikre på, at du som kandidat er i besiddelse af både erfaring og den rette indstilling, så du kan være med til at styrke virksomheden gennem bestyrelsesarbejdet.

De oplysninger, som du registrerer hos os, har vi Datatilsynets tilladelse til at opbevare. Vi opbevarer naturligvis dine oplysninger fortroligt.

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Sådan gør vi, når vi matcher kandidater til bestyrelsesposter

  • Du tager kontakt til Boardmember.
  • Et uddybende interview med dig fastlægger dine behov og kompetencer.
  • Du registreres i vores database som bestyrelseskandidat.
  • Når vi finder en bestyrelsespost, der matcher dine kompetencer, kontakter vi dig.
  • Virksomheden, der rekvirerer bestyrelseskandidater, får præsenteret 3-5 udvalgte kandidater.
  • Du bliver kontaktet til en samtale.
  • Først når du har indgået bestyrelseskontrakt med virksomheden, betaler du 5.000 DKK ex. moms til Boardmember i rekrutteringsfee.
  • Boardmember ønsker jer godt samarbejde og afslutter processen – og siger på gensyn!